Lediga lägenheter

Här presenteras de lediga lägenheter som finns idag. Är du intresserad av att hyra måste du stå i bostadskö.

Obs!

Under vecka 28-31 är fastighet stängt så det innebär att det tar längre tid med uthyrningarna men fortsätt skicka in intresseanmälan så tar jag dem i tur och ordning när jag är tillbaka

Mvh, Charlotta, fastighetssamordnare

 

När en lägenhet blir ledig skickas erbjudande ut via mejl och/eller sms till alla som står i kön (kom ihåg att kontrollera din mapp för skräppost/skräpmail).

Observera! Du måste vara registrerad i bostadskön för att kunna anmäla intresse för en ledig lägenhet. Registrera dig via e-tjänst Registrera dig i bostadskö, se länk längst ner på sidan.

Sedan räcker det med en ansökan per annons, är ni osäkra på om ni anmält er så kika på er sida först innan ni skickar in en till.

Lediga lägenheter idag

OBS! När listan nedan är tom finns för närvarande inga lediga lägenheter.

*Då tidigare intressenter tackat nej annonseras följande lägenhet ut igen. Turordning enligt datum för intresseanmälan, läs igenom "Så här fungerar det" innan ni ansöker

* 2 rok Storgatan 12i

* 2 rok Lillvägen 12, uthyres from 15/8

* 3 rok Ravingatan 5a, lgh 1101

* 3 rok Bäverstigen 4, lgh 1101

Tomma lägenheter

Det kan finnas tomma lägenheter som inte kan hyras ut. En del kräver större renoveringar och andra är uthyrda till verksamheter inom kommunen t ex AMI (arbetsmarknad och integration).

Så här fungerar det

Är du intresserad av en ledig lägenhet anmäler du ditt intresse via e-tjänst Anmäl intresse för ledig lägenhet, se länk längst  ner på sidan. En intresseanmälan per ledigt objekt måste sändas in om du är intresserad av flera.

Av de som visat intresse för en lägenhet kommer de fem personer med längst kötid bli erbjudna att titta på lägenheten. Kreditupplysning tas före visning. Vi rekommenderar att du tittar på lägenheten innan du bestämmer dig. Efter visning tackar du Ja eller Nej inom tre dagar. Svarar du inte på erbjudandet räknar vi det som ett Nej. Den som tackar nej tre gånger till erbjuden lägenhet placeras automatiskt sist i kön.

Den som slutligen är nummer ett i turordningen blir den som får hyra lägenheten.

Om alla tackar nej, går erbjudandet ut igen till de med kortare kötid.